Παγωτό Snickers

Παγωτό Snickers

Σπιτικό παγωτό Snickers από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε το πιο νόστιμο παγωτό με καραμέλα, φιστίκια και σοκολάτα στο τσακ μπαμ.

Πιάτο Γλυκά

Κουζίνα Διεθνής

Λέξη κλειδί Snickers

Θερμίδες 420θερμίδες

Δημιουργός Τάσος Αντωνίου

Υλικά

  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά – 500 ml whipping cream
  • 200 ml ζαχαρούχο γάλα – 200 ml condensed milk
  • 2 κ.σ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
  • φιστίκια ανάλατα – unsalted peanuts
  • 1 μπάρα Snickers – 1 Snickers bar

Εκτέλεση

  • Σε μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε με το μίξερ χειρός. Προσθέτουμε ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας παράλληλα με το μίξερ. Με μια μαρίζ μεταφέρουμε την χτυπημένη κρέμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Την ισιώνουμε με τη μαρίζ.
  • Ρίχνουμε από πάνω τα φιστίκια. Κόβουμε μια μπάρα Snickers σε πολύ λεπτές φετούλες και γαρνίρουμε την επιφάνεια της σαντιγί με τις φέτες. Επικαλύπτουμε από πάνω με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα.
  • Καλύπτουμε το δοχείο με το καπάκι και καταψύχουμε για 6-8 ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *